søndag den 17. januar 2016

Calluna får liv

Som lovet kommer her et blogindlæg for mugglere om TB. (Mugglere er et kendt udtryk fra J.K. Rowlings bøger om Harry Potter for ikke magikyndige, men bruges også om ikke-geocachere)

Nogle kender måske til geocaching. Det er skattejagt ved hjælp af GPS. Der ligger rigtig mange rundt omkring i Danmark og ikke mindst i hele verden. Det er lidt som en slags skjult verden og derfor skal vi geocachere være lidt forsigtige, når vi begiver os ud for ikke at afsløre noget over for mugglere ;-) Cachene (skattene) varriere i størrelse, men gerne er det en boks med en logbog, hvor man skriver navn og dato i. Nogle gange kan man være heldig at der ligger små bytteting i eller TB'er som gerne vil hjælpes videre.

Det var lidt om geocaching, så skal vi videre til TB (Travel Bug) og hvad er det nu for noget? En TB har sin egen lille plade med et nummer som kan spores. Til TB'en hænger man gerne en nøglering eller ting som giver TB'en et navn.

Her er den TB som vi har fået lavet. Det er selvfølgelig med forsiden af første bog og har fået navnet Calluna. I dag var vi så ude at lægge TB'en. Nu kan hun findes derude i det danske land. Hun har fået liv. Vores mission er, at vi håber, andre geocachere vil synes, det kunne være spændende, at finde hende og sende hende videre til en anden cache. Og hun må meget gerne komme til andre lande.

Vi har startet TB'en fra en lokation fra bogen og I får her et hint:


Vi regner med at lave en mere med Lukas, når anden bog udkommer og han startes også fra en lokation som er med i bogen. I bog to kommer de begge lidt ud at rejse og det er sådan set derfor vi synes det kunne være sjovt at lave de to TB'er og ikke mindst at se, om de skulle møde hinanden undervejs :-)

Se mere på: www.geocaching.com søg på kjær7540

God skattejagt og pas godt på Calluna og Lukas hvis I møder dem derude :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar