tirsdag den 17. maj 2016

Stilhed på bloggen

Der er lidt stille for tiden her på bloggen. Der bliver arbejdet bag kulisen på at få Englens søn færdig og klar til trykken.

Men selv om der er stilhed, så får Lygtemandens datter stadig anmeldelser og det er super fedt. Tak til alle jer der har givet jer tid til at læse og give en ærlig anmeldelse af min debut. Det varmer rigtig meget.

Calluna rejser lige nu rundt ude i verden som TB (Travel bug). Hun har været rundt i Danmark, blevet taget med til Sverige og Tyskland og er nu samlet op og forsætter rejsen videre til næste cache. Det er super spændende at følge. Du kan også følge hende her: https://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=5865455

Der er blevet lavet en Lukas TB. Den er i samme stil med Calluna TB'en. Når næste bog udkommer starter Lukas sin rejse. Det er nu hans opgave at søge efter Calluna. Håber de vil mødes under vejs :-)

Og hvad arbejder jeg ellers på, når ikke jeg redigere på Englens søn?
Jeg har skrevet to noveller, men jeg tror de bliver udvidet til romaner i stedet. Har det meget svært ved at begrænse mig og synes, der mangler noget af personernes historie i en novelle, så det vil jeg dykke dybere ned i på et tidspunkt.
I mellemtiden arbejder jeg videre på en roman, som jeg har været i gang med on/off siden jeg skrev Lygtemandens datter. Jeg begynder at kunne skimte slutningen. Det er også fantasy. Jeg har skrevet lidt om historien før her på bloggen. Kan afsløre at det handler om varulve, teens og videnskabsmænd ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar