tirsdag den 3. oktober 2017

5 ting vi hader og elsker

I sidste uge glemte jeg helt at lave et blogindlæg om 5 ting. Jeg er kommet ind i et rigtig godt skriveflow, så tiden gik med skrivning 😏 Så jeg tænker at rette op på den misere ved at lave et 2i1 indlæg.

5 ting vi hader ved vinter 

1. Koldt vejr - Der er ikke noget værre. Kulde der sniger sig ind alle steder. Øv. Bevæger man sig ud er det med fare for at blive til en istap 😣

2. Sne - Igen noget med vejret. Man skal skovle sne væk fra sit fortov, og er sneen for høj skal man døje med at komme fra a til b.

3. Tidligt mørkt - Vi savner solen, der er ikke mange lyse timer. I det mindste kan vi trøste os med at vi ikke bor længere nord på, hvor der nogen steder kun er lyst i 4 timer ud af et døgn om vinteren.

4. Glatte veje - Det er i det hele taget en rigtig dårlig ide at bevæge sig ud om vinteren. Vinterens ellementer hersker og hvis vi ikke vil sætte liv og lemmer i fare, så gå ikke ud!

5. Overtøj - Vi pakker os ind til bamsestørrelse for at holde på varmen. Store uldtrøjer, jakker, huer, vanter, halstørklæde, store forede støvler og fryser vi altid et eller andet sted alligevel.5 ting vi elsker ved vinter

1. Hygge indendørs - Nok er det koldt ude, men hvad gør det, når man kan sidde med et lunt tæppe over sig, fødderne i et par lækre hjemmesko, i hånden en varm kop kakao og på skødet en opslået bog. Måske er det også om vinteren du får tid til at se din yndlings serie i tv?

2. Sne - Lige så meget som vi kan hade sne, så kan sne have sine lyse øjeblikke. For det første forvandler det verden til et smukt eventyrland og sneen får alting til at lyse op i de ellers triste omgivelser. Hvis man har børn kan man som voksen heller ikke holde sit indre legebarn tilbage. Juhu så skal der kælkes og laves snemand!

3. Stearinlys - Stemning, hygge og varme. Behøver jeg sige mere? Stearinlys er en god opfindelse til denne årstid.

4. Gåture - Kom ud i vintervejret. Sug til dig af det lys som vi nu en gang får givet. Skidt med om det er koldt for vi er jo alligevel pakket ind som bamser. Er der sne, så betragt landskabet og nyd det. Ydermere er det at gå i sne lidt som at gå i sand. Det er mere krævende og giver en god motion, som kan være med til at forebygger vintertræthed.

5. Jul - Fejring af Jesus fødsels og lysets tilbagekomst. Glæden ved at give og modtage gaver. God mad og selvfølgelig siger man ja tak, hvis man bliver budt på noget i julen, man skulle jo nødigt bære julen ud hos værten ... Julen er en tid hvor man hygger sig ekstra meget med familien.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar