Omtale

På denne side vil jeg lægge det ind som jeg får af omtale fra aviser osv.

Min første omtale kom i Holstebro onsdags netavis udgave og efter påsken var den sørme også trykt i den fysiske avis. Det gav virkelig en helt ubeskrivelig følelse, at bladre op og se så stort et billede af sin bog, og endnu mere underligt at tænke på alle dem der sidder og kigger i avisen.

Nå men her er linket til netavisen: http://dinby.dk/holstebro-onsdag/lokal-ungdomsforfatter-udgives-paa-bogkort

Billedet her tog jeg fra avisen. Der står det samme som i netudgaven, men jeg synes lige, I skulle se, hvorfor jeg fik sommerfugle i maven over at bladre op på siden ;-)


D. 28/4- 2015 var der en artikel i lokal avisen :-)

http://www.e-pages.dk/lokalavisen/55/  Kan læses på side 10D. 6/6- 2015 var jeg blandt de interviewede i BT's weekend tillæg, hvor der var en artikel om det at selvudgive :-)

 


D. 8/8 2015 blev jeg i Herning folkeblad. Havde besøg af både en journalist og fotograf. Det var lidt specielt og spørg mig lige om jeg var nervøs? Men det foregik helt nede på jorden så mine nerver kom heldigvis hurtigt i ro igen :-)

Mandagen efter kunne man finde et udsnit af artiklen op Aulum- Haderups lokalnet: http://www.aulum.dk/index.php?id=95&backPID=72&tt_news=2918


D. 15/9 2015 var jeg gæst i DR P4s morgenprogram, hvor jeg fortalte om min bog. Du kan høre udsendelsen via dette link: http://www.dr.dk/radio/ondemand/p4vest/p4-morgen-2015-09-15-06-05-2#!/  Du skal hen til den sidste halve time for at høre mig snakke ;-)


D. 27/11 2015 havde Herning Folke blad uopfordret ringet mig op for at spørge til min næste bog. Det kom der denne artikel ud af :-)


I forbindelse med udgivelsen af Englens søn talte jeg med Herning Folkeblad. Bl.a. om hvordan det er ikke at være eneforfatter på en bog. Det kom der denne artikel ud af.


Artiklen kan læses i en kortere udgave på Aulum-Haderups lokalnet: http://www.aulum.dk/index.php?id=568&backPID=567&swords=jette+kj%C3%A6r+petersen&tt_news=3523

Ingen kommentarer:

Send en kommentar